Clown Juju
Clown huren : van Amsterdam en Almere tot Den Haag, Alkmaar en Utrecht !
Wat staat er op het programma
Waar komt Clown Juju
Contact met Clown Juju
Suikerspinmachine huren
schmink workshops
Tarieven voor het huren van Clown Juju
De leukste foto's van Clown Juju
Schminkfoto's van clown juju
links
Algemene Voorwaarden
Zelfs de kleinste partijtjes worden één goot feest!
Wat staat er op het programma

Clown Juju: Voor de allerleukste feestjes!

In het standaardprogramma zit een optreden, schmink en ballonnen. Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen uitgebreid , toegevoegd of weggelaten worden.

Clown Juju kan grappig goochelen. Ze denkt dat ze alles het beste kan maar meestal gaat er wat mis. Stoute boeken en andere spullen en dingen die zomaar verdwijnen of tevoorschijn komen zijn aan de orde van de dag. De kinderen kunnen regelmatig een handje helpen als ze het leuk vinden.

Schminken kan Clown Juju heel erg goed. De mooiste vlinders, tijgers, supermannen en discogezichten maakt zij in een handomdraai.

Glittertattoos zijn heel hip en ook leuk voor de grote kinderen tot 100 jaar.

Clown Juju is gek op ballonnen vouwen. Zij maakt zonder moeite voor iedereen een ballonbeestje of andere leuke ballonfiguren.

Clown Juju kent de leukste spelletjes voor op feestjes en verjaardag en die speelt ze graag met iedereen die daar zin in heeft.

De minidisco met superdiscolichten en de leukste kindermuziek is altijd top! Clown Juju laat precies zien hoe je op de liedjes dansen moet.

Partyplanning wordt verzorgd door Juju. Juju is thuis in de organisatie van kleine en grote feestjes . Zowel thuis als buiten de deur. Alle zorg kun je zo uit handen geven en de feesten worden altijd een groot succes! Mail of bel voor een offerte.